Bejelentkezés
Regisztrálás

Ez lehet a fidget spinner utódja

Értékelés:
(0 szavazat)

A kis pörgettyűk idén tavasszal az egész bolygót letarolták, a fejlődés azonban nem áll meg, mutatjuk az új trónkövetelőt

A fidget a stresszlabdák modern változata: akinek feltétlenül szüksége van rá, hogy valamit babráljon munkavégzés vagy épp tanulás közben, annak egy ilyen pörgettyű megoldja a gondjait. Igaz, a harsány hirdetések ellenére ADHD-s vagy figyelemzavaros gyerekek számára nem feltétlenül ez jelenti a megoldást, de ettől még jópofa játék, amit ma már tényleg pár száz forintért be lehet szerezni.

 

A fidget spinnerek mellett az úgynevezett fidget cube-ok is rendkívül népszerűek, ezeken az apró, dobókocka méretű kis kütyükön különféle gombok, kapcsolók és tárcsák szolgálják a gondtalan babrálást.

 

De miről is van szó? Az Infinity Cube nevű eszköz egy 8 kisebb alumíniumkockából álló izé, amit csaknem tetszőlegesen lehet szét-, illetve összehajtogatni. A leírás szerint kiterítve nem sokkal vastagabb, mint egy okostelefon, így könnyen elfér a zsebünkben, és akár fél kézzel is könnyedén használható.

 

Egyelőre ugyan még nagyon drága körülbelül 100 dollárba kerül egy ilyen eszköz, bár valószínűleg nem lenne nagy meglepetés, ha hamarosan ellepnék a piacok ezeknek az után gyártott olcsó verziója.

 

(Forrás: nlcafe)