Legyél te is ösztöndíjas! Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Érdekel a marketing, menedzsment, kereskedelem, divat vagy akár a pillanatok alatt fejlődő informatika világa? Ha igen, akkor ez a lehetőség rád vár, hiszen egy dán cég létrehozott egy ösztöndíj lehetőséget amely segítségével a nyertes diák 2.000 Euró nagyságú összeget kap kézhez.

Bárki részt vehet a programban kortól függetlenül, az egyetlen feltétel, hogy tanulmányaidnak vagy a kutatásaidnak az e-kereskedelemhoz kell kapcsolódnia.

 

Mire használhatod fel az ösztöndíjat?
A nyertes diák a megnyert összeget utazástól kezdve egészen tanulmányai finanszírozásáig bármire felhasználhatja, azonban az elvárás egy rövid beszámoló, hogy az ösztöndíj hogyan segítette tanulmányaidat vagy kutatásaidat.

 

Hogyan tudsz jelentkezni?
Jelentkezéskor fontos leírni, hogy az ösztöndíjat milyen célra használnád fel, illetve hogy mennyi pénzre lenne szükséged álmaid megvalósításához. Ezen kívül írd le teljes neved, címed és telefonszámod is. Jelentkezésed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldd el 2018. november 1-ig.

 

Ezen az oldalon olvashatsz a további fontos információkról:

https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-scholarship