Bejelentkezés
Regisztrálás

Felvételi: tavaszi ügyintézési időszak Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Áprilistól újra felvételi ügyintézés

2018. április 19-től indul a tavaszi ügyintézési időszak. Ekkortól az E-felvételiben lehet nyomon követni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet látni vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot – olvasható a felvi.hu-n. Ezekre a határidőkre és teendőkre kell odafigyelnetek:

 

Hiánypótlás

Amennyiben a jelentkezést hiányosan nyújtottátok be, legkésőbb 2018. június 27-ig felszólítást kaptok a jelentkezéskor megadott e-mail címére.

Mivel a Ti egyéni döntésetek, hogy milyen eredményekből szeretnétek a pontjaitokat számíttatni, ezért külön figyelmeztetés nélkül kell gondoskodni az ehhez szükséges dokumentumok (például a többletpontokra jogosító igazolások, illetve egyéb dokumentum-igazolások) beküldéséről, amelyek még nem álltak rendelkezésükre a jelentkezéskor.

 

Adatbetekintés

Az e-felvételi segítségével közvetlenül meg- és nyomon követhetők a rögzített adatok és eredmények, a felvételi pontok, végül pedig a felvételi döntés eredménye.

Emellett folyamatosan elérhető és letölthető lesz az adatokat összesítő ún. jelentkezői státuszlap (nyomtatható formában is), valamint az eljárás végén ugyanitt elérhető és letölthető a besorolási döntés is. Ezek elérhetőségéről külön tájékoztató e-mailt küldenek majd. Tanácsos tehát folyamatosan figyelemmel kísérni a saját jelentkezői felületet az E-felvételiben, valamint a jelentkezéskor megadott e-mail postafiókját.

 

Ügyintézés – szintén online

A tájékozódáson kívül elektronikus ügyintézésre is lehetőség van az E-felvételiben. A felvételi döntésre is kiható adatok módosítására 2018. július 11-ig van lehetőség. Szintén eddig a határidőig lehet a később megszerzett dokumentummásolatokat benyújtani, jelentkezési helyet vagy helyeket visszavonni, valamint egy alkalommal sorrendet módosítani.


(felvi.hu)