Bejelentkezés
Regisztrálás

Zámbó Jimmy életet mentett

Értékelés:
(0 szavazat)

Az Országos Mentőszolgálat tett ki a Facebook oldalára egy nem mindennapi hírt

A mentőket egy budapesti bérház lakói riasztották, egy otthonában elesett, idős nénihez, aki nem mindennapi módon hívta fel magára a szomszédok figyelmét. Max hangerőre állította Zámbó Jimmy Nézz le rám, Ó Istenem című örökzöld szerzeményét. 

 

További részletek a közleményből: 

"A lakók tudták, hogy a néni a néhai király talán legnagyobb rajongója, hisz óriás Jimmy poszterek és egyéb relikviák díszítették az egész lakást, de ez már nekik is sok volt. A beteg viszont most nem kedvtelésből hallgatta dübörögve a művész legnagyobb slágerét, hanem pont azért, hogy szomszédjai figyelmét felkeltse. Az asszony ugyanis elesett és sérülése miatt nem bírt felállni. A telefont sem érte el, hogy segítséget kérjen és a kiáltozás is eredménytelennek bizonyult. Ekkor jutott eszébe a jól ismert strófa, amit újabb gondolat követett. 

 

Miután a cd lejátszó távkapcsolója elérhető távolságban volt, így teljes hangerőre tekerve engedte szabadjára azt a bizonyos négy és fél oktávot, ami végül meghozta a várt eredményt. A szomszédok nemhogy értesítették a mentőket, de még a belülről bezárt ajtót is betörték a bajtársak kiérkezéséig. Az idős hölgyet így “bejutási nehézségek” nélkül, stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink!
Mielőbbi felépülést kívánunk!