Bejelentkezés
Regisztrálás

Legendás állatok és megfigyelésük 2.

Értékelés:
(0 szavazat)

Felbolydult a Potter-univerzum, íme pár friss információ a Legendás állatok 2-ről

Megjelent az első hivatalos fotó, megtudhatjuk, mikor lesz az amerikai premier, és kiderült néhány további izgalmas részlet az új epizód cselekményéből. A már lezártnak hitt Potter-univerzum 2016-ban újra megnyitotta kapuit a rajongók előtt. A történetfolyam a múltban talált magának új, felfedezhető területeket.

 

A film első hivatalos fotója kikerült a Twitterre. Rajta a főhős, Göthe Salamander utazási engedélye, amit a Mágiaügyi Minisztérium állított ki.

 

 

Az egyik legizgalmasabb dolog, amit nyilvánvalóan lázasan várnak már a Potter-rajongók, az a fiatal Albus Dumbledore felbukkanása – a Roxfort későbbi igazgatóját, (a film idején: ifjú tanárát) Jude Law játssza majd. Viszont, ami legalább ennyire különleges lesz, hogy felbukkan a még fiatalabb, tinédzser Albus Dumbledore is, akit gyerekkori barátság fűzte az előző epizód egyik főszereplőjéhez, Gellert Grindelwaldhoz – ő ugyancsak ott lesz tiniként a filmben.

 

 

Tehát, mint említettük, a tinédzser Album Dumbledore is felbukkan, ahogy a hasonló korú Gellert Grindelwald, valamint az ifjú Leta Lestrange is. Ez eredetileg egyébként úgy derült ki, hogy a Potter-rajongók internetes közössége, a Pottermore 2017 júniusában hírt adott a film castingjáról. A felhívásból kiderült, hogy a filmben lesz egy Sebastian nevű karakter is. Ő is tinédzser.

 

Az új epizód az előző részhez hasonlóan 70 évvel a Harry Potter-filmek előtt játszódik, de a második rész – lásd: tinédszer szereplők – még hátrébb lép az időben. Megtudhatjuk többek közt, hogy alakult Dumbledore és Grindelwald barátsága, majd konfliktusa.

 

A 2016-ban bemutatott Legendás állatok és megfigyelésük  második része 2018-ban érkezik. Az amerikai bemutató dátuma már ki is derült: 2018 november.

 

(Forrás: HVG)