Bejelentkezés
Regisztrálás

A Metallica Tankcsapdát játszott - ráadásul magyarul

Értékelés:
(0 szavazat)

A Metallica tegnapi koncertjén eljátszotta a Tankcsapda A legjobb méreg című számát, magyar szöveggel

"A Metallica ma eljátszotta a Tankcsapda A legjobb méreg című számát, magyar szöveggel. Hetfield a koncert felénél bemutatta Robert Trujillót és Kirk Hammettet, hogy ők majd elszórakoztatnak minket, lement a színpadról, mire elkezdték két gitáron a Tankcsapda számát, Trujillo pedig magyarul énekelte a szöveget, egész jól, bár itt ott kihagyásokkal, lalalázásokkal, de azért bőven felismerhetően." - Index

 

Kicsit várható volt, hiszen a zenekar Csehországban és Ausztriában is eljátszotta egy-egy helyi zenekar slágerét. 

 

 

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa az mondta az Indexnek: "Az, hogy a Metallica egy magyar számot játszik, a magyar rock ünnepe. Akkor is az lett volna, ha Omegát választanak, vagy Pokolgépet. Így persze sokkal személyesebb lett, Lukácsnak meg pláne. Ez egy színtiszta Lukács-szerzemény, se nekem, se Sidinek, se senkinek nincs sok köze hozzá, érthető, hogy így hatott rá. Iszonyú jó érzés volt, Laci el is érzékenyült, utána meg pezsgőztünk, szóval fasza volt. Ráadásul kurva jól el is játszották, nem mintha nem padlóztam volna le akkor is, ha nem sikerül ilyen jól."

 

A zenekar másik jó szokása, hogy ahova mennek, ott jótékonykodnak is. Kiválasztanak egy olyan alapítványt, ami hátrányos helyzetű fiatalokkal vagy étkeztetéssel foglalkozik, majd minden eladott jegy után fizetnek nekik 1 eurót.

 

Magyarországon a Gyermekétkeztetési Alapítványt választották, amiről a szervezet be is számolt a Facebook-oldalán:

 

(index)