Tőlük lesz hangos az idei Sziget fesztivál

Értékelés:
(0 szavazat)

P!nk, Whiz Khalifa, Kasabian a Sziget idei kínálatában

Elkezdődött a Sziget fesztivál. Lassan kezdik birtokba venni a Hajógyári szigetet a turisták és a hazai fiatalok. Az első vendégek már minden bizonnyal fel is verték sátraikat, és beköltöztek új, egy hétig tartó "otthonukba". Mutatjuk mire pöröghettek rá a héten.

 

A szerdai nap és talán az egész fesztivál legnagyobb durranása P!nk fellépése lesz, amiről már korábban is írtunk. P!nk koncertje a nagyszínpadon 21:30-kor veszi kezdetét. Előtte a magyar popzene rajongói a The Biebers koncertjével hangolódhatnak, amely Petőfi Rádió - Telekom VOLT Fesztivál Színpadán 18:00-tól lesz látható. Őket követi ugyanitt Majka és Curtis 23:15-tól.

 

 

A csütörtöki napon minden bizonnyal Wiz Khalifa fellépésére lesznek a legtöbben kíváncsiak 21:30-tól. A koncertet külön pikánssá teszei, hogy a Paul Walker emlékére írt See You Again című szám nemrég lépte át a 3 milliárdos megtekintést YouTube-on.

 

 

A pénteki nap nagy dobása biztosan a Kasabian lesz. De fellép a Wellhello is a Petőfi Rádió - Telekom VOLT Fesztivál Színpadján 21:30 kezdéssel. Illetve a magyar rock kedvelői sem maradnak zene nélkül, hiszen fellép a Quimby az OTP BANK Színpadján 16:45-tól, amit este 10 után a Punnany Massif követ.

 

 

Szombaton a Macklemore & Ryan Lewis fogja birtokba venni a Nagyszínpadot 21:00-tól. De előtte még a Halott Pénz koncertjét is élvezhetjük 16:00-tól.

 

 

Vasárnap újabb nagy rajongó tábornak örvendő duo lép a Nagyszínpadra, mégpedig a The Chainsmokers, akik 21:00-tól fogják elkezdeni koncertjüket.

 

 

Hétfőn a Major Lazeré lesz a főszerep a Nagyszínpadon, 21 órától.

 

 

Végül kedden Dimitri Vegas & Like Mike tartanak egy fergeteges záróbulit. Aki pedig inkább az alternatívabb-hangszeresebb vonalat követné, annak az Alt-J és az Interpol fellépéseit javasoljuk. Az utolsó napon a magyar könnyűzene rajongói is találhatnak megfelelő programot a Petőfi Rádió - Telekom VOLT Fesztivál Színpadán, hiszen fellép az Anna and The Barbies 19:45-től.

 

 

Idén tölti a Sziget jubileumi 25. születésnapját, a holnapi naptól kezdve egészen 16-áig 72 helyszínen naponta 80 koncerttel, színdarabokkal, előadásokkal és táncsátorral várják az érdeklődőket. A teljes programot a Sziget.hu-n nézhetitek meg.

 

(Forrás:Sziget.hu)