Bejelentkezés
Regisztrálás

Nikolics az elitben

Értékelés:
(0 szavazat)

A magyar csatár amerikai legjobbjai között

A válogatottban érthetetlenül kevés szerepet kapó csatár, Nikolics Nemanja meghódította az Egyesült Államokat. A Chicago Fire-ben szenzációs szezon futó játékost ugyanis beválogatták az MLS (Major League Soccer) 2017-es álomcsapatába.

 

A szezon legjobb tizenegyéről az MLS-ben szereplő futballisták, a klubvezetők és a média képviselői döntöttek. A tavalyi csapatból csak Sebastian Giovinco és David Villa őrizte meg a helyét, a támadósor Nikoliccsal és Josef Martínezzel vált teljessé.

 

"Bekerültem a Major League Soccer (MLS) hivatalos Év csapatába! Büszke vagyok rá és megtisztelő, hogy ilyen nagyszerű játékosok között szerepel az én nevem is. Hálás vagyok a csapattársaknak, a Chicago Fire-nek, hogy ilyen sikeres első évet produkálhattam Amerikában!" - reagált a nemrégiben a goal.com-nál is az év együttesébe kerülő csatár Facebookon.

 

AZ ÉV ÁLOMCSAPATA AZ MLS-BEN
Tim Melia (Sporting Kansas City) – Justin Morrow (Toronto FC), Ike Opara (Sporting Kansas City), Kendall Watson (Vancouver Whitecaps) – Diego Valeri (Portland Timbers), Miguel Almirón (Atlanta United), Víctor Vázquez (Toronto FC) – David Villa (New York City FC), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Josef Martínez (Atlanta United), Nikolics Nemanja (Chicago Fire)

 

(Nemzeti Sport)